Turun Elokuvaajat 2017 - HELMIKUU

| ETUSIVU | VIDEOT | ARKISTO |

EDITOIMAAN RAUHANKADULLE


Rauhankadun editointitilasta löytyy uutta laitteistoa, joilla pystyy tekemään yhtä ja toista - vähän parempaakin videotasoa, joten kannattaa tulla tutustumaan paikkaan.
Pertti Kansa on tehnyt pitkään kaitafilmisiirtoja. Myös vanhojen nauhojen kopioiminen ja siirtäminen tiedostoon vaikkapa kovalevylle tai muistitikulle on mahdollista. Löytyy VHS, S-VHS, Betacam, Video 2000 jne.

Kannattaa kopioda ennen kuin materiaalit häipyvät nauhoilta kokonaan.


Monitoimimies Mauri Lindfors on poissa

Kesällä saimme kuulla suruviestin: Turun Elokuvaajat ry:n pitkäaikainen puheenjohtaja ja hallituksen jäsen Mauri Lindfors on nukkunut pois, vain muutamaa kuukautta ennen 80-vuotissyntymäpäiväänsä.

MUISTOKIRJOITUS >>>

VIDEO ART FESTIVAL

MEDIATAIDETTA SIELLÄ JA TÄÄLLÄ  

Turussa on jälleen aloitettu historiankirjoitus uudelleen. Mediataiteessa on ahkeroitu ja luotu uusia projekteja, tietysti ensimmäistä kertaa ainakin tämän sukupolven aikana.

Tänä keväänä Vanhan Suurtorin kortteliin on perustettu mediataiteen galleria Harmaa, toukokuussa vietettiin ensimmäistä kertaa Video Art Festivalia, eikä siinä vielä kaikki.

Elokuussa Manillassa koettiin TAFF (Turku Animated Film Festival), joka oli "ensimmäinen animaatioelokuvien festivaali Turussa".

Klikkaa artikkeliin >>>

KALEWALA-nettisarja tulossa


"Maailmanloppu palautti luontoäidin mahdin. Harvat selviytyneet hakevat turvaa tuhoutuneen siviilisaation raunioista. Väinö on yksinäinen kulkuri, joka otettuaan yhteen vihamiehensä Joukahaisen kanssa, herää pahamaineisesta Pohjolasta."

Kuva harjoituksista Rauhankadun editointitilassa.Lue Kalewala-artikkeli >>>

Jeanne d´Trans

Jeanne d´Trans on elämänmyönteinen katsaus hetero-ohjaajan seikkailuihin transvestiittien ja trans-sukupuolisten maailmassa.

Dokumentti tarkastelee aikamme sukupuolirooleja, mutta oman erilaisuuden tiedostaminen ja hyväksyminen voi kuitenkin olla haastavaa.


Lue juttu, katso videot >>>


Kuukausikokoukset jatkossa Brinkkalan tiloissa Turun keskustan tuntumassa. Kokouspäivät 2017 keväällä:

ti 28.2. - to 23.3. - ke 19.4. - ti 16.5.


Jos on kysyttävää kokouksista - lähetä viesti osoitteeseen:  info(at)turunelokuvaajat.net